fietsen & wandelen

in de omgeving van Roos in Boskoop

vertrekpunt, tussenstop of eindpunt

Roos is jouw oplaadpunt

In het groene hart van Nederland is Roos de perfecte uitvalbasis voor prachtige wandelingen en fietsroutes. Omdat wij trots zijn op onze omgeving geven wij jou graag meer informatie over de mogelijkheden die er zijn in de omgeving.

Naast ons restaurant Roos in Boskoop is het mogelijk om je auto (met fietsendrager) gratis te parkeren. Bovendien hebben wij voor ons restaurant een aantal oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Onze locatie ligt direct tegenover NS station Boskoop, dus ook goed bereikbaar voor de start van jouw wandeling. 

Natuurlijk staan wij altijd voor jullie klaar om bij ons op te warmen of juist te genieten van het zonnetje op ons terras. En dat natuurlijk in combinatie met een heerlijke cappuccino met een lekkere taart en de krant of jouw favoriete tijdschrift.

 

fiets- en wandel mogelijkheden bij Roos

Happen & trappen

Roos eten & drinken in Boskoop is sinds enkele jaren het beginpunt van de route ‘Op zoek naar de Schone van Boskoop’ van Happen & Trappen.

Deze route van 49 km start in Boskoop en voert u langs diverse bijzondere plekjes in Boskoop, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Bodegraven. Een compleet concept voor een aantrekkelijke prijs!

U kunt deze route reserveren via de site van Happen & Trappen.
(minimaal 24 uur van te voren)

TOP, Toeristisch Overstap Punt

Ook in Boskoop is er een TOP, deze staat op het terrein van de Proeftuin van Holland.

Op de website van TOP Boskoop zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden. Sommige routes gaan ook langs Roos.

Route.nl

Op route.nl zijn mooie wandel- en fietsroutes te vinden, die Roos eten & drinken als startpunt, tussenstop of eindpunt hebben. Je kunt hier ook je eigen route aanmaken en toevoegen, zodat andere wandelaars en fietsers hier weer plezier van kunnen hebben.

De kaarten van enkele routes zijn te verkrijgen in Roos. Vraag het de bediening.

Via onderstaande button zijn de wandel- en fietsroutes rondom Roos eten & drinken te vinden.

Fietsroute Netwerk

De knooppuntenbordjes heb je vast al eens langs de weg zien staan. Middels deze knooppunten kun je zelf een route samenstellen of je kunt kiezen voor een bestaande route.

Enkele mooie routes die door Boskoop komen zijn: ‘Fietsen van Alphen naar Gouda’, ‘Van Reeuwijkse plas tot stadshart’ en ‘Een route door het Groene Hart rond Gouda’.

Roos in Boskoop

ANWB GASTVRIJ PUNT

Als ANWB Gastvrijpunt zetten wij nét dat stapje extra om het naar je zin te maken. Puf uit onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Wij zijn een gastvrij punt omdat wij aan de volgende voorwaarden voldoen: 

  • Je band plakken of oppompen (plaksetje en pomp aanwezig)
  • Een pleister plakken (EHBO-set aanwezig)
  • Schuilen voor de regen
  • Even naar het toilet
  • Je flesje water vullen
  • Je e-bikeaccu opladen

contact

Boskoop
Parklaan 4, 2771 GB
boskoop@roosetenendrinken.nl

Bodegraven
Markstraat 3
2411BE 
bodegraven@roosetenendrinken.nl

openingstijden

zes dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Op maandag zijn wij gesloten. Openingstijden keuken van 12.00 – 21.00 uur. 

Openingstijden keuken in Boskoop: 12.00 – 21.00 uur

Openingstijden keuken in Bodegraven: 11.30 – 21.00 uur

Meer info?

Wil je voor meer dan 15 personen reserveren, heb je speciale verzoeken of wil je team Roos komen versterken? Bel of mail ons dan gewoon even.