over ons

Roos sinds 2010

onze keuken

Met een gepassioneerd keukenteam werken wij met mooie verse producten uit de omgeving. Het team uit Boskoop en Bodegraven werkt nauw met elkaar samen om de kwaliteit van beide vestigingen de waarborgen.

De Josper Grill is inmiddels niet meer uit onze keuken weg te denken. Uit de Josper Grill komen de beste groente-, vlees- en visgerechten. Het is een op houtskool gestookte oven die we dagelijks tot 400 graden stoken. Het gesloten systeem geeft vlees, vis en groenten een lekkere grillsmaak en behoudt de textuur en sappigheid van de producten. Proef, beleef & geniet!

 

Dufais horeca groep

Dufais

de horecafamilie

Van 1984 tot 1992 hebben Kees en Els Dufais, die vanaf 1988 werden bijgestaan door hun zonen Edwin en Ronald, de exploitatie van
Florida in Boskoop verzorgd. Naast het restaurant, diverse zalen en bars had het ook een beurs en evenementenhal.

Sinds september 2010 exploiteert de familie Dufais onder de naam Flora party & event diverse zalen in het nieuwe Flora Boskoop.

De basis van het bedrijf wordt gevormd door 4 broers. Edwin, Ronald, Vincent en Martijn Dufais, de horeca zit in hun bloed. De naam Dufais staat inmiddels al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteit! Naast de horeca in Flora hebben de broers ook een cateringbedrijf; Dufais catering & events gevestigd in Hazerswoude-Dorp.

Uiteraard kunnen de broers dit niet alleen. Een team van meer dan 100 getrainde en enthousiaste medewerkers zorgen er iedere dag voor dat alles op rolletjes verloopt.

maak kennis met ons

Feest organiseren?

Zou je graag binnenkort een feest willen organiseren? Of een zakelijk evenement? Wij staan graag open voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. Van een bruiloft tot beurs en van een vergadering tot grote bijeenkomst. Met onze locaties, catering en kennis die we in huis hebben beschikken we over alle facetten voor een goed verzorgd en geslaagd evenement.

contact

Boskoop
Parklaan 4, 2771 GB
boskoop@roosetenendrinken.nl
0172 766048

Bodegraven
Marktstraat 3
2411BE Bodegraven
bodegraven@roosetenendrinken.nl
085 0870706

openingstijden

zes dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Op maandag zijn wij gesloten. Openingstijden keuken van 11.30 Р21.00 uur. 

Openingstijden keuken in Boskoop: 12.00 – 21.00 uur

Openingstijden keuken in Bodegraven: 11.30 – 21.00 uur

Meer info?

Wil je voor 15 personen of meer reserveren, heb je speciale verzoeken of wil je team Roos komen versterken? Bel of mail ons dan gewoon even.